Brezplačna poštnina pri plačilu po predračunu.Cene in plačilo
Vse navedene cene so v EUR in vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.
Drugih dajatev ali dodatnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva ni.

Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

Dostava in stroški dostave
Naročeni izdelki bodo najverjetneje na poti k vam že naslednji dan. Izdelke, ki so na zalogi, odpremimo najkasneje naslednji delovni dan po plačilu. Če naročite izdelek, ki ga morebiti nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo in sporočimo, kdaj bo izdelek dobavljiv. Če vam rok dobave ne ustreza, vam omogočimo odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. V primeru posebnih želja vas prosimo, da jih vpišete pod opombe pri vnosu vaših kontaktnih podatkov.

Plačilo po predračunu

Predračun boste prejeli na vaš e-mail. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Pošiljka bo odposlana po prejetem plačilu. V tem primeru je poštnina brezplačna.

Plačilo po povzetju
Kupnino za naročene izdelke boste plačali pismonoši ob dostavi pošiljke.
V tem primeru je strošek poštnine 4,15 EUR. (3,00 EUR + 1,15 EUR za vplačilo UPN ob prevzemu)

Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.

Nakup brez tveganja
Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu.

Potrošnik mora o nameravanem vračilu najkasneje v 14-ih dneh od prejetja izdelka pisno obvestiti ponudnika na e-naslov info@copatki.si , izdelek pa vrniti najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o nameravanem vračilu. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nerabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini.

Ob vračilu bomo na vaš TRR nakazali vračilo kupnine. Lahko pa se odločite za zamenjavo in izberete drug izdelek.

V primeru, da ste prejeli paket, ki se je poškodoval med transportom (embalaža ima vidne poškodbe) ali kaže znake odprtja, ga takoj reklamirajte vašemu pismonoši, paket odnesite na pošto ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Prosimo vas, da o tem obvestite tudi nas na e-mail: info@copatki.si.

Varovanje podatkov
Upravitelj spletne trgovine je zavezan k varovanju osebnih podatkov, ki ste nam jih zaupali. Podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Za potrebe dostave bomo vaše podatke zaupali dostavni službi. Z vami bomo stopili v stik preko elektronske pošte z namenom obveščanja o novostih in podobno, če temu ne boste izrecno nasprotovali.

 
Varstvo potrošnikov
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje
in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s
klikom na gumb 'Se strinjam' se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem...